Szalonunk

Bemutatkozás

…hogyan is kezdődött? Kislány korom óta vonzottak a szép ruhák, ami egy lánynál, nőnél – talán nem túlzás ezt állítani – természetes. Kedveltem a kézzel fogható dolgokat, szerettem alkotni, először csak ruhákat rajzolni, majd azokat megvalósítani. Vonzott a divat, a „szépségipar”, ami kezdetben modellkedésben és a fotózásban öltött testet. Többfajta munkát és munkahelyet is kipróbálva, végül az esküvői ruhák mellett maradtam, ami egy életre szóló élmény és hivatás lett számomra. Alkalmazottként kitanultam ennek a szakmának a csínját-bínját és ma már kimondhatom, örülök, hogy a sorsom ide vetett.

2016-ban alkalmam nyílt egy régi, titkos vágyam, álmom megvalósítására, saját esküvői szalont nyithattam. A több hónapos, éves tervezés eredménye remélem, nem okoz csalódást és mindenki jó érzéssel távozik majd az üzletből. Én ezen leszek…

Ha már eldöntöttétek, hogy összefűzitek sorsotokat, akkor látogass el a Rosa Esküvői Szalonba. Itt mindig a legújabb, legdivatosabb ruhák közül választhatsz. Szalonunkban megtalálhatók a Demetrios, OreaSposa, Elleni Elias, és más ismert márkák ruhái. Természetesen nemcsak a menyasszonyi ruhákra korlátozódik a választék, ezek mellett számos kiegészítő közül választhatsz. A fehérneműtől a cipőkön át a legdivatosabb alkalmi ékszerekig terjed a skála. Mindezek mellett menyecske- és estélyi ruhákból is bő választékkal várunk.

Időpont egyeztetési lehetőséggel, egy kedves, stílusos, exkluzív környezetben, sok éves tapasztalattal a hátam mögött várunk a Rosa Esküvői Szalonban, ahol mindig Te vagy a legfontosabb…

Várom a jelentkezésedet és bízom benne, hogy hozzájárulhatok életed egyik legszebb napjának boldoggá tételéhez.

 

Káli Hedvig

 

ROSA Esküvői Szalon

Már megvan az esküvőd napja ?...de még nincs menyasszonyi ruhád? Kérj időpontot ruhapróbára!

Vendégeink írták

“ Szeretnénk még egyszer nagyon megköszönni a csodálatos ruhát és kiegészítőket! További sok boldog menyasszonyt kívánunk! Dóra és Ferenc ”

Dóra és Ferenc